Om oss

Wedum Elektro as, ble stiftet i 2001, da under navnet Wekon as som var en ren automasjonsbedrift. Oppgavene var da stort sett service maritimt utstyr, på oppdrag for Team Maritime  as i Trondheim, som jeg også var medeier i.

Gradvis ble det mere oppdrag med installasjon i lokal området, de siste 10-15 årene har alle oppdrag vært i lokal området.

Arbeidsmengden har stadig økt, slik at vi i dag er to elektrikere. Ved behov leiere vi inn hjelp i forskjellige fag, fra lokale firma.

Vi dekker området fra Fron i nord , til Ringsaker i syd. Dermed er vi innom de fleste hytteområder. Kvam, Skåbu, Gålå, Venabu, Kvitfjell, Goppolen, Måsåplassen, Tretten/Øyer vestfjell, Musdalsætra, Skei, Hafjell, Nordseter, og Sjusjøen.

Arbeidsmengden de siste årene har vært ca 50 % fritidsboliger.  Bolig, rehabilitering, landbruk og næring står for de resterende oppdragene.

Nytt i 2023, er at vi leverer og monterer solcelleanlegg båre til bolig og næring.

 

Olav Wedum, Elektroinstalatør

 

Internkontroll

Vi kjøper tjenester fra Andersen Elektro Kompetanse for å sørge for at vi har god internkontroll og at vi holder oss kompetente i en bransje som endrer seg veldig raskt.